Doeltreffende en flexibele personeelsplanning

GGZ & GHZ

In de GGZ en GHZ is het niet verbazend dat u steeds meer gedwongen wordt om snel maatregelen te nemen door toenemende concurrentie, fusies, budgettering en regelgeving. Het is de kunst om binnen deze chaos een perfecte zorg te bieden aan uw cliënten. Ons planningspakket BosorPlan is een uitstekende oplossing om niet af te dwalen van de primaire taak van uw instelling.

 

Clientinformatie2

 

 

Wat biedt Bosor?

 

Het is vanzelfsprekend dat BosorPlan u inzicht geeft in uw planning en dat het kostenbesparend is op de inzet van personeel. Maar wat biedt BosorPlan nog meer dat onmisbaar is voor uw zorginstelling?

 

  • Contractbeheer, als u dit niet in een extern personeelssysteem doet. Wij streven er overigens naar dat u de gegevens van uw personeel op één plek beheert.
  • Centraal en decentraal plannen. Een van de voordelen van centrale planning is dat de medewerkers op de afdeling zich kunnen richten op hun ‘echte’ taak. Wij hebben voorbeelden dat op een centraal planbureau met BosorPlan binnen één dag voor meer dan tien afdelingen een nieuw rooster wordt gemaakt.
  • Rechtstreekse communicatie met uw medewerkers verzorgen, ook m.b.v. onze internet applicatie BosorNet.
  • Koppeling van roostergegevens naar salarissystemen
  • Het berekenen van toeslagen van onregelmatige werktijden en overwerkuren
  • De mogelijkheid om op cliënt niveau te plannen met onze module “ambulante zorg”.

Al onze klanten gebruiken inmiddels BosorNet om de diensten te publiceren en tussen medewerkers te laten ruilen.